Nieuws & Blogs

17 mei start Post-HBO Onderhoudstechnologie

Datum: 10-2-2022

Alumni Martijn Poort, werkvoorbereider Stork, over de opleiding: "Collega’s die eerder deze opleiding hebben gevolgd gaven aan de post-HBO Onderhoudstechnologie een prachtige opleiding te vinden. Ze vertelden dat ze er in hun verdere loopbaan veel aan hebben gehad. Ze gaven mij daarmee het laatste zetje om me ook aan te melden. Inmiddels deel ik hun mening: interessante theorie en enthousiaste vakdocenten uit de praktijk die weten waar ze het over hebben. Door de opleiding sta ik veel steviger in mijn schoenen en kan ik op meerdere vlakken en niveaus meepraten. Dat komt mijn werk zeker ten goede!”   

Houd jij je net als Martijn ook bezig met industrieel onderhoud? En wil je weten wat de laatste trends en innovaties zijn in het vakgebied en je verder professionaliseren? Meld je dan aan voor de Post-HBO opleiding Onderhoudstechnologie, startdatum 17 mei 2022. Delen is fijn!

De post-bacheloropleiding Onderhoudstechnologie tilt in korte tijd jouw kennis over onderhoudstechnologie naar een hoger niveau. Onderhoudstechnologie is het in kaart brengen van onderhoudsbehoeften, het ontwikkelen van een goed onderhoudsconcept én het sturen van het onderhoudsproces. In één jaar krijg je alle benodigde theoretische kennis en praktische tools aangereikt om dit op een professionele manier te doen.  
 
Meer weten en aanmelden? Ga naar: https://www.litecad.nl/studie-en-training/onderhoudstechnologie/