Nieuws & Blogs

CO2 kennissessie

Datum: 15-9-2022

De maand oktober zal bij Litecad in het teken staan van duurzaamheid. Het terugdringen van broeikasgassen in de atmosfeer is één van de items waar de komende jaren veel om te doen zal zijn. We willen hier in oktober meer aandacht aan besteden tijdens een interactieve avondsessie over CO2 en wel op woensdag 12 oktober 2022 in het Duurzaamheidscentrum in Assen.

Onze eigen Litecad’er, Aart Kamphuis, zal deze avond verzorgen. Aart is momenteel werkzaam als Process Engineer bij de Nederlandse Gasunie en heeft in zijn dagelijkse werkzaamheden veel met dit onderwerp te maken. Aart gaat deze avond in op de CO2 problematiek en de gevolgen van het opwarmen van de atmosfeer. Hierbij zullen we de diepte in gaan en krijg je uitgebreide achtergrondinformatie over dit klimaatprobleem. Ook zal aan de orde komen wat er vanuit de industrie gedaan wordt om te zorgen dat Nederland de klimaatdoelstelling (klimaatneutraal in 2050) zal gaan halen.

De komende jaren kan je hier in het werkveld ook mee te maken gaan krijgen dus deze informatieve sessie geeft je alvast een kijkje achter de schermen.

De avond gaat om 17.00 uur van start. Inloop is vanaf 16.45 uur. De avond is inclusief diner en zal duren tot circa 20.00 uur.

We horen graag of je aanwezig bent tijdens deze sessie. Laat het ons weten via info@litecad.nl of via 0528-220021.