Nieuws & Blogs

Cornelia 15 jaar en paarse koe

Datum: 6-1-2023

Wat zou ons prachtige kantoorpand zijn als zij niet met liefde, zorg en warmte schoon wordt gehouden door onze zeer gewaardeerde collega Cornelia Janning. En waar zouden wij -de kantoorcollega’s- blijven als we niet elke dag aan een schoon bureau kunnen aanschuiven in een kantoor waar het netjes opgeruimd is, de keuken spic en span en de koffie aangevuld is?

Op 1 januari 2023 was onze Cornelia 15 jaar in dienst van Litecad en dat was reden voor een gezellige jubileumlunch. In navolging van de bekende reclamekreet “Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder” kreeg Cornelia als klap op de vuurpijl ook nog de Paarse Koe van januari toebedeeld en een MVO cheque van €500,- uitgereikt. Waardering en respect voor jou, Cornelia. We hopen allemaal dat je ons nog lang wilt blijven ondersteunen!

Cornelia heeft haar MVO cheque gedoneerd aan de Scouting St. Willehadus in Nieuw Schoonebeek. Zij draagt de kinderen een warm hart toe en vindt het belangrijk dat de kinderen worden uitgedaagd om zichzelf persoonlijk te ontwikkelen door de activiteiten die de scouting organiseert.

Wat is de Paarse Koe? Litecad reikt de Paarse Koe Award en een MVO cheque t.w.v. € 500,- uit aan een medewerker die zichtbaar zijn of haar meerwaarde heeft getoond en of zich heeft onderscheiden van de rest. Als metafoor gebruiken wij een weiland met zwart-witte koeien waarvan één koe, paars is. Een mooie beloning voor onderscheidend vermogen!