Nieuws & Blogs

De Litecad Campus feliciteert Frank Jelsema & Michiel Weima!

Datum: 18-10-2021

Frank Jelsema heeft vorige week zijn afstudeerverdediging gehaald met een 8! Daarmee heeft hij zijn afstudeerperiode en zijn studie HBO Werktuigbouwkunde afgerond. Frank heeft zich voor één van onze opdrachtgevers in de foodindustrie bezig gehouden met het bedenken en het ontwerpen van technische verbeteringen voor een robotarm voor één van de verpakkingslijnen.

Michiel Weima heeft stage gelopen bij één van onze opdrachtgevers in de duurzame energie en heeft onlangs zijn cijfer gekregen: een 7! Michiel heeft zich voor zijn studie Technische bedrijfskunde bezig gehouden met het ontwikkelen van een gestandaardiseerd pakket voor het financieel en operationeel beheer van zonneparken. Beiden studenten hebben een waardevol onderzoek verricht waar de opdrachtgevers verder mee kunnen. Frank en Michiel van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie!

Ben je een technische student en op zoek naar een project, stage of afstudeeronderzoek? Neem contact op met de Litecad Campus via campus@litecad.nl of 0528-220021 om de mogelijkheden te bespreken. Of neem een kijkje op onze website voor meer informatie: https://www.litecad.nl/studie-en-training/traineeships-starters/

Foto van links naar rechts: Frank Jelsema & Michiel Weima