Nieuws & Blogs

De winnaar van het Ommetje is bekend!

Datum: 3-6-2021

De afgelopen maand zijn 39 Litecad’ers in beweging gekomen door mee te doen met Litecad Ommetje. Samen hebben we maar liefst 1651 Ommetjes gemaakt en zijn we 865 uur actief geweest.

Natuurlijk kan er maar één de winnaar zijn en dat is Sandra met een puntenaantal van 678 punten en 109 gelopen ommetjes. We zagen haar het grootste gedeelte van de tijd al aan kop staan, maar ze heeft deze positie tot het einde weten te behouden. Een echte doorzetter! Vandaag zijn we naar Schoonebeek afgereisd en hebben we Sandra verrast met een mooie prijs: Een voetenbehandeling met uitgebreide hotstonemassage bij Thermen & Beautycentrum Anholts in Schoonebeek. Sandra van harte gefeliciteerd met deze overwinning!

Het was spannend tot op de laatste dag of het puntendoel gehaald zou worden. Uiteindelijk zijn we geëindigd met 14.152 punten. Nog een paar ommetjes en dan zijn we er! Laten we zorgen dat we het nog afmaken! Het vitaliteitsteam van Litecad heeft de MVO cheque t.v.w. € 500,- alvast aan Sandra ter beschikking gesteld. Sandra heeft deze cheque vandaag in ontvangst genomen en gaat zich beraden over het goede doel.

Alle deelnemers bedankt voor jullie inzet! Wij hopen dat het ommetje inmiddels een dagelijkse gewoonte geworden is en dat iedereen vitaal blijft! Vind je het leuk om mee te blijven doen met Ommetje? De Litecad Ommetje groep blijft voorlopig bestaan, dus blijf het vooral opnemen tegen je collega’s!