Nieuws & Blogs

Gerrit 25 dienstjaren

Datum: 2-2-2023

Vandaag een speciale dag want de man van het eerste uur, Gerrit Bekhof, is vandaag 25 jaar in dienst! Gerrit was de allereerste medewerker in dienst (personeelsnummer 2, oprichter Jan van de Lisdonk was nummer 1) en dus ook de eerste Litecad’er met 25 dienstjaren op de teller. Het verrassingscomité bestond dan ook uit 4 afgevaardigden van het stafteam. Joke, Sandra, Bianca en Jiska reisden af naar Groningen om Gerrit te verrassen met 2 slagroomtaarten en bloemen. Vier stafdames op bezoek is overigens sowieso al een feest voor Gerrit!

Gerrit, Litecad’er in hart en nieren, heeft al op heel wat projecten meegedraaid. Hij is begonnen als onderhoudsmonteur en doorgegroeid naar commissioning en lead engineer. Ondanks dat hij de pensioengerechtigde leeftijd al heeft gepasseerd heeft hij nog geen genoeg kunnen krijgen van het werken. Stilzitten is niks voor hem.

Wij kennen Gerrit als een fijne collega, die altijd open staat om mee te denken. Hij is direct, makkelijk benaderbaar, denkt in oplossingen en brengt zaken met de nodige dosis humor. Hij genereert een sfeer waarbij alles gezegd kan worden. Er is dus blijkbaar genoeg vertrouwen om zaken uit te spreken en dat is echt een heel groot goed. Sommige mensen vallen op door niet op te vallen maar bij Gerrit is dat totaal andersom: hij is een markant figuur en ontzettend aanwezig. Daardoor is bij anderen altijd direct duidelijk wie de lead commissioning is. Waar hij ook en kei in is, is delegeren en mensen motiveren om de zaken voor elkaar te maken. Mensen willen heel graag voor Gerrit werken. En dat zullen ze ook moeten want naar hem terug-delegeren is geen optie.

Genoeg te vertellen over het boegbeeld van Litecad. Wij zijn hartstikke trots op Gerrit en bedanken hem voor zijn trouw, loyaliteit en inzet voor Litecad. Gefeliciteerd Gerrit!