Nieuws & Blogs

Gezocht! Data support engineer

Datum: 15-2-2022

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Dan horen wij dat heel graag! We hebben namelijk veel nieuwe vacatures op interessante projecten in Noord-Nederland. 

Zoals deze: we zoeken een Data support Engineer voor een van onze opdrachtgevers die een optimale infrastructuur met oog op de energietransitie hoog op de agenda heeft staan. Jouw kennis als data support engineer bepaalt mede het succes van de energietransitie waar we als samenleving voor staan. Daarbij is van belang dat het goed inzichtelijk is hoe de bestaande infrastructuur er voor staat. Net zo belangrijk is hoe de nieuwe (mega) projecten worden toegevoegd in de database. Als data support engineer draag je hieraan bij door zorg te dragen voor nieuwe, actuele en correcte data in de systemen van onze opdrachtgever. Lees hier meer: https://www.litecad.nl/vacatures/data-support-engineer/ 

Voor meer vacatures neem een kijkje op onze vacaturebank:https://www.litecad.nl/vacatures/

Ken jij of ben jij iemand die toe is aan een nieuwe uitdaging en een steentje wil bijdragen aan een duurzamer Nederland? Dan horen we dat graag via info@litecad.nl of via tel: 0528-220021. We gaan graag met jou in gesprek.