Nieuws & Blogs

Herman projectmanagement

Datum: 29-4-2022

Onze collega accountmanager Herman van Veen heeft de afgelopen zes jaar met veel succes en plezier de staforganisatie in Hoogeveen op veel verschillende gebieden versterkt.

Met bezieling zette hij zich in voor het accountmanagement en tegelijkertijd stak hij nooit onder stoelen of banken dat zijn hart ook uitging naar het vakgebied Projectmanagement. Onlangs kwam een mooie functie als projectmanager bij de Gasunie op ons pad en Herman bleek hiervoor de ideale kandidaat te zijn. Hij voelt zich sterk uitgedaagd om als Litecad-medewerker deze functie bij de Gasunie in West-Nederland in te vullen. Zijn waardevolle vakkennis en ervaring zullen zeker goed van pas komen bij deze duurzame projecten. In goed overleg is dan ook besloten dat Herman deze uitdaging aangaat.

Begin deze week is met een lach en een traan afscheid genomen van Herman als staf-collega maar gelukkig niet als Litecad-collega. Herman, we wensen jou nogmaals veel succes in deze mooie carrière stap.

De afgelopen weken zijn de accountmanagement werkzaamheden intern overgedragen aan de Litecad stafleden. Verder zijn zoveel mogelijk collega's in het veld persoonlijk benaderd. Mochten er nog openstaande of andere vragen zijn waar je normaliter Herman voor zou benaderen, aarzel niet om contact te zoeken. Je kunt als vanouds altijd met kantoor bellen (0528-220021) of mailen (info@litecad.nl). We helpen je graag verder en als er eerst geen antwoord is, dan zorgen we dat dit er komt. 

In eerste instantie pakken Christian en Arjan de taken van het accountmanagement richting opdrachtgevers op. Mede gelet op de bestaande organisatie, de verdergaande marktgroei en de vele aanvragen zijn we ondertussen op zoek naar een extra invulling van onze accountmanagement behoefte. Met een aantal kandidaten is al gesproken, tot nu toe is er geen match. Mocht jij nog iemand in je netwerk kennen of ideeën hierover hebben, horen we dat graag. Misschien heb je de vacature al voorbij zien komen op Linkedin:
 
Vacature accountmanager Litecad:
Ter uitbreiding van ons accountmanagementteam zijn wij op zoek naar onze toekomstige accountmanager.

Initiatief, resultaatgerichtheid, ondernemerschap en professionaliteit zijn kernkwaliteiten die jou toebehoren. Je kracht zit in het verbinden van mensen en organisaties. Je weet vertrouwen te geven en te ontvangen. Je communiceert makkelijk en met jouw technische achtergrond of affiniteit met techniek geniet je ervan om met opdrachtgevers, medewerkers en kandidaten van gedachten te wisselen over wat zij nodig zijn om hun organisatie te versterken of invulling te geven aan de baan of ontwikkeling die aansluit bij hun behoefte.

De rode draad binnen de Litecad-cultuur is samenwerking. Dat jij een teamplayer bent is dus essentieel. In deze 360 graden rol is ervaring niet het belangrijkste. Zelfkennis en een wil om door te ontwikkelen is minstens zo belangrijk. Een extern-assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Weet jij nog geïnteresseerden laat het ons graag weten. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kan contact opgenomen worden met Christian 06-23681389 / christian.bos@litecad.nl of Arjan 06-13781719 / arjan.poppema@litecad.nl


Voor nu alvast een goed en gezellig weekend toegewenst!