Nieuws & Blogs

Hulde aan nieuwe lichting Pipeliners!

Datum: 30-6-2021

Wij zijn trots op de studenten van de Beroepsopleiding Pipeliner. Gisteren heeft Cindy Dirkx, kerndocent van de opleiding, het zeer verdiende diploma aan de geslaagden overhandigd. Namens stichting Pipeliner maakte Pieter van Poelje  letterlijk een diepe buiging voor de studenten: 24 thema’s, 21 huiswerkopdrachten, de eindopdracht, 100 uren in de schoolbanken. En dit allemaal naast drukke banen en gezinslevens. Studenten, docenten, Litecad en stichting Pipeliner hebben het Pipeliner-vakgebied hierdoor verder ontwikkeld en versterkt.

Gisteren rondden de deelnemers van de Beroepsopleiding het jaar af met een heus rollenspel. Na een korte pauze volgde dan het avondprogramma, het moment waar iedereen had op gewacht en de deelnemers sinds september 2020 naar toe hebben gewerkt: de Diploma-uitreiking!

Gefeliciteerd Wesley van der Pot, Caja Moree, Joyce Berkhout, André van der Bom, Marco Alting, Teun van der Heijden, Mike van der Heijden, Wierd Kooistra, Ronald Horinga, Erwin Visser en Dennis Dupont. Met dank aan Stanley Hunte en John Driessen voor hun bijdrage aan de eindopdracht.

Deze groep behoort nu tot het selecte groepje van Pipeliners die allround gecertificeerd zijn in hun vakgebied. Niemand zal hen voortaan zomaar iets op de mouw kunnen spelden op het gebied van ontwerp, aanleg en beheer van leidingen. Bovendien weten ze hun mannetje te staan op het vlak van materiaalkennis, calculeren, lassen, testen, rapporteren en beheren etc. Met het oog op de uitdagingen en kansen van de energietransitie zijn wij overtuigd dat zij degene zijn welke de cruciale verbindingen gaan maken!

Meer weten over de Beroepsopleiding Pipeliner, i.s.m. Litecad Campus, of wil je je aanmelden voor de jaargang ‘21-’22? Ga naar https://www.litecad.nl/studie-en-training/beroepsopleiding-pipeliner/ voor meer info en aanmelden.