Nieuws & Blogs

Paarse Koe voor Brenda Brunsveld

Datum: 8-12-2022

Deze week reisde de Paarse Koe Commissie af naar de Zaanstreek. Om Brenda Brunsveld een bezoek te brengen op haar kantoor en om haar te verrassen met een Paarse Koe!

Brenda werkt als omgevingscoördinator bij WarmtelinQ (onderdeel van Gasunie). In deze rol is ze met name bezig met de omgeving van de locatie van het project en de communicatie met diverse stakeholders zoals de gemeente, de omwonenden en de diverse bedrijven binnen het gebied van de werkstrook. Brenda heeft een grote rol in het opzetten van de communicatieafdeling en haar inzet wordt zeer gewaardeerd. Ze verdient een momentje in de schijnwerpers! De Paarse Koe Commissie ontving onderstaande woorden van haar opdrachtgever, Liesbeth Siesling van Gasunie:

“Brenda is een gedreven, enthousiaste, energieke en betrokken omgevingsmanager met uitstekende communicatieve vaardigheden.

Ze heeft een open en empathisch karakter, is een echte teamplayer en daarmee van enorme toegevoegde waarde binnen de projectorganisatie. Met haar verbindende vaardigheden weet zij de buitenwereld met de projectwereld te verbinden. Brenda komt daarmee op voor zowel de belangen van het project als die van de omgeving en schuwt daarin de confrontatie niet; Wel goed, maar niet gek.

Haar praktische hands-on mentaliteit zorgt ervoor dat ze meters maakt.

Brenda laat een project slagen. Een onmisbare collega!”


Brenda ontving de Paars Koe en de MVO-cheque van € 500,-. Zij mag deze doneren aan een goed doel naar keuze. Gefeliciteerd Brenda!


Wat is de Paarse Koe? Litecad reikt de Paarse Koe Award en een MVO cheque t.w.v. € 500,- uit aan een medewerker die zichtbaar zijn of haar meerwaarde heeft getoond en of zich heeft onderscheiden van de rest. Als metafoor gebruiken wij een weiland met zwart-witte koeien waarvan één koe, paars is. Een mooie beloning voor onderscheidend vermogen!