Nieuws & Blogs

Paarse koe voor Richard Ansano

Datum: 1-12-2022

Deze week heeft de Paarse Koe Commissie Richard Ansano mogen verrassen met een Paarse koe. Richard is al bijna 18 jaar werkzaam bij Litecad en werkt als Senior Werkvoorbereider aan diverse projecten van de NAM.

Richard is de Paarse Koe omdat hij een betrouwbare en stabiele kracht binnen de organisatie is. “Hij heeft inmiddels al een tal van projecten voorbereid en het maakt niet uit hoe hectisch het is, Richard weet altijd de rust te bewaren. Hij heeft geen probleem met net dat beetje extra beetje geven en zal nooit een uitdaging uit de weg gaan. Richard is een fijne collega en een echte teamplayer.” Aldus zijn leidinggevende, Remco Claus.

Een leuke opsteker dus voor Richard en zeker verdiend! Richard kreeg behalve de Paarse Koe ook een MVO cheque van €500,- uitgereikt. Hij mag deze doneren aan een goed doel naar keuze. Gefeliciteerd Richard!

Wat is de Paarse Koe? Litecad reikt de Paarse Koe Award en een MVO cheque t.w.v. € 500,- uit aan een medewerker die zichtbaar zijn of haar meerwaarde heeft getoond en of zich heeft onderscheiden van de rest. Als metafoor gebruiken wij een weiland met zwart-witte koeien waarvan één koe, paars is.  Een mooie beloning voor onderscheidend vermogen!