Nieuws & Blogs

Pijpleidingen...Onbekend is onbemind?

Datum: 21-9-2021

Zijn (pijp)leidingen wel sexy genoeg? (Pijp)leidingen zitten doorgaans onder de grond. De doorsnee mens ziet ze niet en daardoor is onbekend ook onbemind. Volledig ten onrechte vinden vinden wij. (Pijp)leidingen zijn namelijk de slagaders die onze samenleving doen functioneren en groeien. Zonder (pijp)leidingen zouden we vele dagelijkse producten moeten wegdenken uit onze samenleving en zou onze gezondheid erbij inschieten. (Pijp)leidingen zijn meer dan enkel buizen in de ondergrond die gevaarlijke chemische stoffen vervoeren.

(Pijp)leidingen dragen mee bij aan de wereld van morgen en bieden antwoorden op prangende vraagstukken als klimaatadaptatie en energietransitie. Kortom (pijp)leidingen zijn meer dan sexy genoeg!

Vandaag start een nieuwe groep studenten met de beroepsopleiding Pipeliner die zich gaan verdiepen in het ontwerp, aanleg en beheer van (pijp)leidingen. We wensen de studenten alvast veel succes!

Wil je ook aan de slag in de meest sexy tak van de industrie? Litecad zoekt Pipeline Engineers voor diverse mooie projecten. Neem contact met ons op via info@litecad.nl/ tel: 0528 220 021 of stuur een PB. Delen wordt op prijs gesteld!