Nieuws & Blogs

Sinterklaasfeest!!

Datum: 19-10-2021

Vaders, moeders, opa’s en oma’s van Litecad-kids opgelet! Zaterdag 20 november 2021 is het weer zover, dan vieren we het  Litecad-Sinterklaasfeest voor alle (klein)kinderen t/m de basisschoolleeftijd. Als vanouds worden Sint en zijn Pieten verwacht bij Van der Valk in Assen (Balkenweg 1, 9405 CC). Aankomsttijd zal rond 10.30 uur zijn. We kijken ernaar uit om daar een mooi feestje van te maken.

Het regelen van de cadeautjes… dat is nog wel even een klusje. Om de voorbereidingspieten veel denk-, zoek- en sjouwwerk uit handen te nemen vragen we jullie een verlanglijstje in te vullen voor de kids (t/m de basisschool-leeftijd). Aan jullie (ouders, opa’s en oma’s) het verzoek om voor elk kind iets leuks uit te zoeken via deze internetpagina van Intertoys.

Graag het 7-cijferige artikelnummer, de omschrijving en het paginanummer in de bijlage te noteren die je hieronder kunt downloaden en voor 5 november terug te sturen naar info@litecad.nl. Geef alsjeblieft 3 keuzes per kind aan (soms zijn artikelen uitverkocht…). Voor elk kind mag één cadeautje van max. € 25 worden uitgezocht.

Download hier de bijlage om het verlanglijstje in te vullen