Nieuws & Blogs

Studenten gezocht

Datum: 20-12-2022

We hebben twee stage/afstudeeropdrachten openstaan waarvoor we nog op zoek zijn naar enthousiaste en gemotiveerde studenten:

Stage- of afstudeeropdracht sociale veiligheid

Het betreft een interne stage bij Litecad op kantoor in Hoogeveen. Hiervoor zoeken we een stagiair of een afstudeerder in de richting van HRM of een vergelijkbare opleiding voor een onderzoek op het gebied van sociale veiligheid.

Bij Litecad hebben we veiligheid hoog in het vaandel staan. Hieronder valt de fysieke veiligheid maar ook de sociale veiligheid. Het is belangrijk dat onze medewerkers zich veilig voelen op de werkvloer. Verontrustende nieuwsberichten in de media zetten ons ertoe aan om opnieuw kritisch te kijken naar het beleid op het gebied van sociale veiligheid, zoals wij dat voeren.

Voldoet het huidige beleid? Staan onze deuren genoeg open voor het melden van ongewenst gedrag? Welke kwetsbaarheden en risico’s zijn er? Welke verbeteringen zijn er mogelijk? Dit soort vragen zouden beantwoord moeten zijn na afronding van de stageopdracht.

Afstudeeropdracht maintenance

Voor een opdrachtgever in de foodsector hebben wij een mooie afstudeeropdracht voor een student werktuigbouwkunde met affiniteit op het gebied van maintenance. Door een variatie in de productmix, gaat de opdrachtgever meer van één productsoort produceren. Deze productsoort zorgt voor meer slijtage in het productie proces. Tijdens het afstudeeronderzoek zul jij, samen met enkele experts, onderzoek doen naar de huidige verstoringen in het productieproces en de te verwachten storingen door extra slijtage en breng je een advies uit om het proces te verbeteren.

Meer info? Zie onze vacaturepagina voor de volledige omschrijvingen.

Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een actuele en relevante stage of afstudeeropdracht? Dan horen wij dat graag. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de Litecad Campus via 0528-220021.