Nieuws & Blogs

Trots op Drenthe!

Datum: 3-6-2022

Trots op Drenthe!

Donderdag 2 juni werden de genomineerden voor Drentse Onderneming van het Jaar 2022 hartelijk ontvangen door Fuhler Loon en Verhuur in Emmen, de winnaar van vorig jaar.

Tijdens de bijeenkomst werd door Martin Schoonheim uiteengezet hoe uit de grote hoeveelheid aanmeldingen er uiteindelijk 100 ondernemingen door de Gemeente Emmen zijn gescreend. Tenslotte zijn er 30 ondernemingen door de jury beoordeeld om tot de 10 genomineerden te komen. Hij omschreef de komende periode heel passend als een expeditie ‘op weg naar succes’ van de ondernemingen samen met de stichting DOVHJ.

Voordat de genomineerden hun oorkonde in ontvangst mochten nemen konden ze ook alvast oefenen voor de officiële pitch die op de nominatieavond van dinsdag 5 juli gegeven zal worden. Zo kregen wij zelf alvast een voorproefje van wat deze andere genomineerden aan kennis en kunde in huis hebben. Stuk voor stuk allen gedreven en enthousiaste ondernemers. Kortom bedrijven waar Drenthe trots op kan zijn!

 

 

Marco Smit heeft het verdere verloop van de competitie uitgelegd. De genomineerden worden geïnterviewd en de jury zal de 3 finalisten bezoeken op locatie. Tot slot zal op 6 oktober de winnaar bekend gemaakt worden tijdens een feestelijke uitreiking in het Atlas theater in Emmen. Naast de Drentse Onderneming van het jaar 2022 zal dan ook de Student Business Award uitgereikt worden aan de student(e) die het beste businessplan heeft om zo een start te kunnen maken met zijn/haar eigen onderneming. Dit initiatief kunnen we vanuit onze Litecad campus alleen maar toejuichen.

Wil je meer weten over de Drentse Onderneming van het Jaar verkiezing? Neem dan een kijkje op de website van de Stichting DOVHJ.