Nieuws & Blogs

Twee nieuwe stafleden

Datum: 15-9-2022

Sinds deze maand zijn er twee nieuwe gezichten bij Litecad Staf!  Maak kennis met Loes & Jeroen. Wij stellen ze graag aan jullie voor.

 

Loes Eefting is 45 jaar en woont in Hoogeveen. Ze is deze maand gestart bij Litecad als Relatiemanager & Recruiter. Via een gezamenlijke connectie zijn we met Loes in gesprek geraakt. Al jaren is Loes actief binnen de techniek in een vergelijkbare rol. De meeste opdrachtgevers van Litecad zijn al bekend bij haar. Loes ziet haar uitdaging in het in contact komen met de juiste mensen. Zoals zij zelf zegt: “Het is een uitdaging om de persoon achter het CV te leren kennen en de juiste match te kunnen maken.”

Loes werkt 32 uur per week en zal deels aan het werk zijn bij Litecad op kantoor maar ook geregeld bij onze opdrachtgevers over de vloer komen.

 

Jeroen van der Werff is 25 jaar, woont in Groningen en is net klaar met zijn masterscriptie van de Master Supply Chain Management. Hij is geen onbekende voor Litecad, want in het verleden heeft hij voor zijn HBO-studie Technische Bedrijfskunde verschillende projecten bij ons gedaan. Tevens heeft Jeroen via ons zijn afstudeerstage gedaan bij GLT-PLUS in Hoogezand. Daarnaast is hij 1,5 jaar aan de slag geweest bij de NAM in Assen, als support engineer.

Jeroen komt de staforganisatie versterken als Trainee Accountmanager. Binnen deze flexibele rol gaat hij bezig met verschillende werkzaamheden: werving van jonge talenten/studenten, invulling geven aan traineeships, marketing/social media, klantcontact/relaties en de samenwerking met de Hogescholen.

Jeroen werkt net als Loes 32 uur per week.