Nieuws & Blogs

Uitnodiging bijwonen presentatie afstudeeronderzoek

Datum: 7-6-2021


Bijwonen presentatie afstudeeronderzoek studenten op 18 juni

De studenten hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan hun onderzoek en het einde van de stage of het afstuderen is in zicht. Graag willen zij op vrijdag 18 juni op het Litecad kantoor in Hoogeveen een presentatie geven over het onderzoek dat zij uitgevoerd hebben (bij verschillende opdrachtgevers van Litecad). Op deze manier willen we de studenten klaarstomen voor de presentatie bij de opdrachtgever en/of voor de afstudeerverdediging. 

Programma

Deelnemen aan de presentaties?
Lijkt het je leuk om een of meerdere van deze presentaties bij te wonen? En vind je het leuk om kritisch mee te denken en de studenten tips te geven voor het neerzetten van een goede presentatie? Of heb je affiniteit met één van de onderzoeksonderwerpen? Geef je dan voor 15 juni op via info@litecad.nl. I.v.m. met de huidige maatregelen omtrent COVID19 kunnen we een beperkt aantal belangstellenden toelaten. Wees er dus snel bij als je interesse hebt. Wij hopen je te mogen begroeten op vrijdag 18 juni.

Meld je hier aan

Gezocht: technische vraagstukken voor de studenten
Voor het aankomende schooljaar zijn we voor de technische studenten van bijv. Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde  en Chemische Technologie op zoek naar interessante projecten, of vraagstukken voor een derdejaarstage of studeren. Ligt er een vraagstuk op jouw afdeling en zie je mogelijkheden om een student of een groep studenten onderzoek te laten doen? Laat het ons dan graag weten via  info@litecad.nl