Proces operators

Litecad zoekt:

Meerdere procesoperators en technici voor het opstarten van een nieuwe procesinstallatie in de provincie Groningen. Na een intensief inwerktraject voer je als procesoperator alle voorkomende proces- en bedieningstaken uit aan een innovatieve nieuwbouwfabriek. Deze installatie speelt een belangrijke rol bij de leveringszekerheid van aardgas in de energietransitie.

In de beginfase ondersteun je in dagdienst bij de commissioning. Daarna wordt gedurende het project de installatie 24/7 bediend en bewaakt in een 5 ploegen continudienst. Bij procesverstoringen stel jij de aard en de ernst van het probleem vast en onderneem je stappen om de veiligheidsrisico’s te de-escaleren en de operationele leveringszekerheid van de installatie te borgen.

Litecad heeft veel ervaring in het leveren van een vaste flex-schil bij diverse grote opdrachtgevers. Resultaat is enerzijds een duurzame samenwerking met onze medewerkers met alle ontwikkelingskansen die dit biedt. Anderzijds leidt een duurzame samenwerking tot stabiliteit en waarborging van kennis bij onze opdrachtgevers. Een duidelijke win-win situatie.

Wat vragen we?

  • Een afgeronde MBO 4 opleiding Procestechniek, Vapro C of Vapro B, Algemene Operationele Techniek of vergelijkbare studierichting.
  • Ongeveer 5 jaar relevante en recente ervaring als procesoperator/technici op een procesinstallatie;
  • Het vermogen om diverse complexe systemen te kunnen bedienen;
  • Bereidheid tot werken in continue dienst (5 ploegendienst);
  • Woonachtig binnen bij voorkeur een straal van 30 minuten enkele reistijd naar de werklocatie. Je reistijd is in ieder geval niet langer dan een uur en
  • Een collegiale, accurate en serieuze werkhouding met overzicht en rust in geval van calamiteiten.

Wat bieden we?

Een intern opleidingstraject in de voorbereidingsfase voor de theoretische onderbouwing van de te bedienen installatie.

Loopbaan- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Deze vormen een vitaal onderdeel van de Litecad bedrijfsstrategie. Je blijft zelf in de lead en met ondersteuning van een persoonlijke coach worden de stappen bepaald voor je eigen ontwikkeltraject.

In een harmonieuze omgeving kunnen de beste resultaten worden gemaakt. Om deze reden is jouw persoonlijke coach het eerste aanspreekpunt in geval van moeilijkheden. Bouwend op een rijke ervaring binnen Litecad zijn er altijd oplossingen voorhanden.

Wat kunnen we vertellen over Litecad?

Litecad is een ingenieursbureau met focus op het noorden van het land. Vanuit onze vestigingen in Hoogeveen en Groningen werken we met een team van resultaatgerichte technisch specialisten aan slimme oplossingen voor vooraanstaande opdrachtgevers. Zonder enige twijfel is de kracht van Litecad onze mensen. Stuk voor stuk vakkundig en ervaren. Open, flexibel en proactief. Door de enorme veelzijdigheid van technische specialismes, de brede kennis van verschillende technische vakgebieden kunnen we veel en weten we bijna alles. Het inzetten van multidisciplinaire team is voor ons een logisch gevolg. Samen met de opdrachtgever zoeken naar de kortste weg naar succes, van kennismaking tot oplevering.

Wij staan ervoor!

Interesse?

Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactenformulier: