Studie en training

Litecad biedt vakgerichte cursussen en opleidingen aan zodat jouw kennis en vaardigheden aansluiten bij deze veranderende wereld. Scholing op maat en heel concreet en vakgericht.

Zoals bijvoorbeeld de specialistische Beroepsopleiding Pipeliner of de post-bachelor-opleiding Onderhoudstechnologie. Stuk voor stuk succesnummers voor een enthousiaste groep studenten. En weet je wat hen het meest motiveert? Dat zij samenwerken en leren met een groep die dezelfde passie voor het vak heeft en daardoor de kennis snel eigen maakt. Met als resultaat groeimogelijkheden, een duurzame inzetbaarheid en een breed netwerk dat voor jouw loopbaan heel waardevol kan zijn.

Nieuwsgierig? Bekijk de opleidingen die wij aanbieden of lees hier meer over de projecten van studenten die jou voor zijn gegaan.

Wat vinden onze oud-studenten? 

"Ik werd wel eens naar buiten gestuurd om grondonderzoek te begeleiden ten behoeve van een leiding ontwerp. Nu ik de opleiding heb gevolgd heb ik meer gevoel bij wanneer wat voor grondonderzoek er noodzakelijk is in bepaalde situaties. Bijvoorbeeld voor de engineering van horizontaal gestuurde boring. Deze materie is behandeld in de les Pijp- en grondmechanica en Sleufloze technieken en dit was voor mij direct toepasbaar."

Joey – Assistent projectmanager bij WSP Nederland 

Litecad Campus

Een diploma vormt geen eindpunt, maar een beginpunt van een leven lang leren en ontwikkeling.

Lees verder

Onderhoudstechnologie

Kunnen we met de onderhoudsfunctie geld verdienen? Hoeveel onderhoud is juist genoeg?

Lees verder

Beroepsopleiding Pipeliner

Meer dan ooit zijn medewerkers nodig die technische expertise en vaardigheden combineren met professioneel functioneren.

Lees verder

Projectmanagement voor Technici

In de opleiding Projectmanagement voor Technici leer je de do's en don'ts van projectmanagement.

Lees verder

Traineeships & starters

Litecad biedt veel interessante trajecten voor trainees en starters. Dit zijn individuele trajecten waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Lees verder