Traineeships & Starters

Heb jij je mbo4 of hbo diploma al op zak?

Litecad biedt veel interessante trajecten voor trainees en starters. Dit zijn individuele trajecten waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Je komt immers net op de arbeidsmarkt kijken en dan kan het soms best zoeken zijn wat jij leuk vindt. Maar ook als jij al goed weet wat jouw droombaan is, maken we samen met jou een plan om dit te kunnen realiseren.
Een onderdeel van dit traject kan één van onze interne opleidingen  zijn: Beroepsopleiding Pipeliner of de opleiding Onderhoudstechnologie. Naast onze eigen opleidingen stimuleren wij ook het volgen van duale opleidingen, externe trainingen of andere cursussen.  

Actueel aanbod stageplaatsen

Bijgewerkt: 31-01-2022
Op zoek naar een (afstudeer)stage in Noordoost Nederland? Litecad begeleidt jaarlijks technische studenten in het vinden en uitvoeren van een (afstudeer)stage bij onze opdrachtgevers.

Wij hebben een aantal interessante en uitdagende projecten, stages en afstudeeropdrachten waar wij nog enthousiaste studenten voor zoeken. 

Ben jij geinteresseerd in een  stages of afstudeeropdrachten laat het ons dan even weten!  Via 0528-220021 of via: campus@litecad.nl. Wij gaan graag met je in gesprek. 

Wat maakt Litecad aantrekkelijk voor jou?

Als je net start met werken is er veel aanbod op de arbeidsmarkt. Hoe maak je dan een keuze? Wij kunnen ons voorstellen dat dit een hoop dilemma’s oplevert. Daarom willen we jou zo goed mogelijk leren kennen en denken we met je mee. Naast twee uitgebreide kennismakingsgesprekken laten we jou ook een DISC-persoonlijkheidsanalyse maken. Dit samen vormt een beeld en daarmee kunnen we je laten starten in de meest passende functie met bijpassend salaris en contract. We kijken niet alleen naar de functie maar ook naar het soort opdrachtgever waar je aan de slag gaat. Na een leerzame periode bij een opdrachtgever kun je zo weer doorstomen naar een project. Kortom, je hebt de zekerheid van een (vast) contract bij Litecad, en bovenal de garantie dat je zinvol werk doet op een project dat bij jou past.

(Afstudeer)stage

Op zoek naar een (afstudeer)stage in Noordoost Nederland? Litecad begeleidt jaarlijks technische studenten in het vinden en uitvoeren van een (afstudeer)stage bij onze opdrachtgevers.

Wij willen jou de mogelijkheid bieden om praktijkervaring op te doen. Jij bent de toekomst en daar willen wij in investeren! Litecad Campus zoekt een stageopdracht bij haar opdrachtgevers die aansluit bij jouw wensen, kwaliteiten  en persoonlijke leerdoelen.

Gedurende je stage word je begeleid door een professionele Litecad coach. Het stageprogramma biedt meer dan alleen een stageopdracht. Regelmatig worden interessante stageterugkomdagen georganiseerd. Samen met stagiaires van diverse opleidingen ga je die dag van en met elkaar leren. Activiteiten waar je aan kunt denken zijn: workshops, persoonlijkheidstrainingen en bedrijfsbezoeken. Ook zijn er tijdens je stage meerdere technische specialisten beschikbaar waar jij terecht kunt voor je vragen.

Wij vinden het belangrijk dat jij doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Daarom plannen wij altijd eerst een kennismaking. Geïnteresseerd om de stage te vinden die bij jou past, neem dan vrijblijvend contact op via 0528-220021 of via: campus@litecad.nl. Wij gaan graag met je in gesprek. 

Hoe ziet dit traject er dan voor jou uit?

 Je neemt contact met ons op;

  1. Als wij verwachten jou te kunnen helpen nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maken we wederzijds kennis en horen we heel graag wie jij bent en wat jouw wensen en kwaliteiten zijn;
  2. Vervolgens onderzoeken wij welke stageopdrachten/ opdrachtgever het meest passend zou kunnen zijn voor jou. Deze optie(s) leggen we aan je voor;
  3. Samen met jou bezoeken we onze opdrachtgever voor een kennismaking en formulering van de opdracht;
  4. Als er een klik is stellen we een stagecontract op en kun jij starten op de overeengekomen datum en
  5. Gedurende de stage begeleiden wij jou intensief om zo het beste uit deze periode te halen.

Geïnteresseerd om de stage te vinden die bij jou past, neem dan vrijblijvend contact op via 0528-220021 of via: campus@litecad.nl