Werken bij Litecad

Jij hebt veel meer dan één talent

Bij Litecad zien we dat. Talent zien wij als functie van leren, ontwikkelen maar ook waarmaken. Dit betekent concreet dat we jou echt leren kennen. Waar zit jouw kracht, wat is jouw kennis en kunde en wat zijn jouw blinde vlekken? En in welke rol en op welke projecten komen jouw kwaliteiten het best tot uiting? Samen met jou gaan we bouwen aan jouw toekomst en vinden een baan die het beste bij jou past. Of je nu zzp'er of schoolverlater bent of je hebt jouw voetsporen in de techniek al verdiend. Een functie op maat die het beste bij jou past. Lees alvast de inspirerende verhalen van jouw toekomstige collega’s.

Wat bieden wij jou

Talentontwikkeling, uitdaging en een aantrekkelijke, passende opdracht. We begeleiden jou van project naar project. Je wordt onderdeel van een gemotiveerd en enthousiast team. Er is veel mogelijk voor iedereen die zich met enthousiasme, loyaliteit en een proactieve houding inzet. Samen staan we ervoor!

Studie & training

De wereld verandert in een stroomversnelling. Wat vandaag nieuw is, is morgen alweer achterhaald. Technische innovaties, digitalisering en energietransities volgen elkaar in rap tempo op. We moeten ons sneller aanpassen dan ooit. Belangrijk is dan om als werkende of werkzoekende bij te blijven. Nieuwsgierig zijn is het sleutelwoord. Of je nu net begint met je loopbaan of al een aantal jaartjes meedraait. Jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen in de wereld van morgen. Met andere woorden: duurzaam inzetbaar blijven. Voldoening uit jouw werk halen en het gevoel dat je van toegevoegde waarde bent draagt bij aan jouw motivatie en werkgeluk. En dat vinden wij belangrijk binnen Litecad. Kijk eens onder het menu studie & training wat we voor jou kunnen betekenen.

Stage & afstuderen

Stagiaires bieden we bemiddeling naar stageplekken of afstudeermogelijkheden en gedurende de stage- of afstudeerperiode word jij intensief begeleid. Litecad biedt veel inspirerende trajecten voor studenten, trainees en starters. Dit zijn individuele trajecten waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat. In welke rol en op welke projecten komen jouw kwaliteiten het best tot uiting? Samen met jou gaan we bouwen aan jouw toekomst en vinden we een baan die het beste bij jou past. Lees hier de verhalen van projecten van studenten die jou voor zijn gegaan. 

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij met jouw kennis en ervaring ook bijdragen aan de energietransitie in Noord-Nederland? Litecad zoekt technische professionals met een groene ambitie! We hebben regelmatig interessante vacatures voor werkvoorbereiders, maintenance en reliability engineers, projectmanagers, commissioning engineers of commissioning managers,  discipline engineers, process engineers, data engineers en operator technicians. Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten via info@litecad.nl of bel ons via 0528-220 021. Of neem alvast een kijkje op onze vacaturebank. 

Bekijk hier de nieuwste vacatures

Juist in het samenbrengen van verschillende partijen zie ik de uitdaging en de lol!

"Als teamplayer heb ik het erg naar mijn zin. Wat maakt dat ik de verbindende, katalyserende rol leuk vind? Ik voel me het meest thuis in het snijvlak van inhoud en mens zodat ik kan middelen. Mensen geven aan me te vertrouwen omdat ik ruimte geef en respect toon. Dat ben ik zelf ook nodig. Maar het moet natuurlijk wel ergens toe leiden, namelijk resultaat. De doorslaggevende kracht bij het behalen van resultaten zit hem in het menselijk contact. Ik heb ooit geleerd dat goed contact een optelsom is van IQ, EQ en RQ. IQ en EQ kennen de meesten wel, RQ staat voor Realisatie Quotiënt. De combinatie van deze eigenschappen en vaardigheden zal leiden tot het beste resultaat. Groepsgewijs presteer je meer en beter echter wel in combinatie met een duidelijke taak en verantwoordelijkheid per persoon. Ik geloof daarin." 

Collega Martin, over zijn werk als contractmanager Opname en Normering bij NCG

contactformulier