Missie & Visie

Samen bepalen we de juiste koers

Varen we nog op het juiste compas, zijn onze missie en visie nog steeds actueel, wat zijn onze kernwaarden. Moeten we onze strategie bijstellen? Om op deze vraagstukken gefundeerd antwoord te geven heeft een groep van 25 Litecad-medewerkers eind 2019 aan diverse strategische sessies deelgenomen. Filosoferen over kansen in de markt, over sterktes en ook zwaktes van de organisatie. En welke bedreigingen komen op ons af of zien we die juist als kans? Resultaat van de gezamenlijke sessies: het Strategisch Plan 2020-2025.

Een gezamenlijk bepaalde route. Zodat alle neuzen dezelfde kant op staan en iedereen weet waar we het voor doen: wij steken energie in een duurzame toekomst.

Missie 

Litecad bedient opdrachtgevers in de technische sector door middel van projecten, detacheringen, automatiseringsoplossingen en opleidingen. Persoonlijk, betrokken en verbindend, waarbij de mens centraal staat. Voor medewerkers streven we naar de meest aantrekkelijke en passende opdrachten, voor opdrachtgevers streven we naar de beste resultaten. Betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid staan bij Litecad hoog in het vaandel.  

Visie 

Voor Litecad gaat het om de route naar "onderscheiden in de dienstverlening door te blijven investeren in relaties met medewerkers, opdrachtgevers en het continue ontwikkelen en verbeteren van onze kennis en diensten”. Het sociale gezicht en de duurzame en passende opdrachten maken Litecad tot meest aantrekkelijke noordelijke werkgever in de technische klantgerichte dienstverlening.  

Boeien, binden en ontwikkelen

Wij zijn onderweg naar zo’n 200 vaste, enthousiaste, trotse en trouwe medewerkers die ons samen met een duurzame groep flexibele arbeidskrachten, flexwerkers en samenwerkingspartners vertegenwoordigen op lange termijn projecten bij diverse opdrachtgevers. 

Door het brede spectrum aan technische specialismes, jarenlange kennis en ervaring op deze verschillende vakgebieden zijn wij voor jou van waarde door projecten in zijn geheel over te nemen door multidisciplinaire teaminzet, het geven van technisch advies of het verzorgen van technische opleidingen.