Nieuws & Blogs

De plannen voor januari

Datum: 8-1-2024

De eerste week van januari in dit nieuwe jaar zit er alweer op! Wisten jullie dat januari ook wel louwmaand, ijsmaand, wolfsmaand of hardmaand wordt genoemd? En dat de maand is vernoemd naar Janus, de Romeinse god van het begin en het einde? Januari en februari zijn de laatste twee maanden die aan de kalender werden toegevoegd, aangezien de Romeinen de winter als een maandloze periode zagen.

Voor ons Litecad’ers is het zeker geen loze maand! Zo is er al een begin gemaakt met het afsluiten van het afgelopen boekjaar, is de salarisverwerking in volle gang met bijvoorbeeld nieuwe pensioenstaffels en de indexeringen (info volgt) en werken we de plannen uit die voor 2024 op het programma staan.

Binnenkort zal er bijvoorbeeld een uitnodiging aan jullie allen worden uitgestuurd om mee te denken over het nieuwe Strategische Plan Litecad 2024-2027. Daarbij komen vragen aan de orde als wie/wat willen we zijn, voor wie werken we, wat is onze toegevoegde waarde, welke stappen moeten de komende jaren zetten om in de toekomst nog steeds succesvol te zijn in de energiemarkt? Graag wisselen we hierover tijdens een aantal strategische sessies (maart/april) met een brede geleding van collega’s van gedachten.

Houd dus de e-HighLiteS in de gaten voor de verdere informatie en uitnodiging. We hopen en rekenen op jullie inbreng!