Nieuws & Blogs

Excursie Beroepsopleiding Pipeliner

Datum: 14-6-2024

Afgelopen week hebben de studenten van de Beroepsopleiding Pipeliner een mooie en leerzame dag beleefd tijdens hun laatste excursie van de studie. Begin juli staan de eindpresentaties en de diploma-uitreiking op het rooster, wat betekent dat de studenten hun studie bijna hebben afgerond! Heren, veel succes met jullie laatste loodjes!

 

Sta jij volgend jaar op deze foto? Op dinsdag 10 september 2024 start een nieuw opleidingsjaar van de Beroepsopleiding Pipeliner. Om zoveel mogelijk van en met elkaar te leren, is de beoogde samenstelling van deelnemers een brede mix vanuit aannemers, leveranciers en leidingeigenaren.

 

Doelgroep voor deze vakgerichte opleiding zijn mensen met tenminste een MBO4 werk/denkniveau die een technische vooropleiding hebben gedaan (bij voorkeur WTB, Civiel en/of Infra). De opleiding maakt het toetreden tot deze specialistische branche gemakkelijker voor nieuwkomers en geeft mensen die al werkzaam zijn in de branche een totaaloverzicht en kennis van het gehele proces.

 

Hoewel de aanmeldingen binnenkomen, is er nog ruimte om deel te nemen. Heb je interesse in deze 1-jarige opleiding? Meld je nu dan snel aan door contact op te nemen met Litecad Campus via 0528-220021 of campus@litecad.nl.

 

De Beroepsopleiding Pipeliner wordt gefaciliteerd door Litecad B.V. met ondersteuning van PIPELINER. Mis deze kans niet om je carrière naar een hoger niveau te tillen en schrijf je in!