Nieuws & Blogs

Harry Kemper 5 jaar Litecad

Datum: 1-2-2024

Vandaag werden Nigel & Jiska enthousiast verwelkomd door jubilaris Harry Kemper. Harry had al zo'n donkerbruin vermoeden dat hij vandaag verrast zou worden voor zijn 5-jarige Litecad jubileum. Niettemin deed het hem goed en al helemaal omdat er een aantal collega's speciaal langskwamen voor deze verrassing.

 

Harry heeft zich vanaf het begin af aan ingespannen om de zaken voor zijn locatie goed te regelen, alles op orde te maken en om zijn locatie op de kaart te zetten. Dit doet hij dagelijks met veel enthousiasme, loyaliteit, standvastigheid en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen de afgelopen jaren. Hij ontving in 2020 een Paarse koe (de Litecad onderscheiding voor onderscheidend vermogen) en ook haalde hij de Nieuwsvlam van NAM. Daarnaast is Harry een collega die graag meedenkt met de organisatie en we zijn blij hem aan boord te hebben.

 

Van harte gefeliciteerd Harry en wij hopen dat je je werk de komende tijd met net zoveel enthousiasme en gedrevenheid voort blijft zetten!