Nieuws & Blogs

Henk neemt de Paarse Koe in ontvangst

Datum: 24-2-2023

Deze week kleurde het ineens paars voor onze alom gewaardeerde collega Henk Dijks. Henk is al een tijdje pensioengerechtigd maar nog volop in de running als Werkvoorbereider E&I NAM PU Noord.

Henk kreeg de Paarse Koe uitgereikt door Arjan en Joke op aangeven van zijn collega’s en leidinggevenden binnen NAM: “Henk is de stabiele factor op onze afdeling. Het is een fijn idee te weten dat het licht al aan is op kantoor als we naar Assen rijden. Op een enkele uitzondering na is Henk de eerste op de afdeling. Even een bakkie koffie bij aankomst, het laatste nieuws doorspreken en dan aan het werk. Henk is de stabiele factor van de afdeling en zijn aanwezigheid en bereikbaarheid maken dat hij veel vragen en spoedklusjes naar zich toe geschoven krijgt. Henk moppert dan eerst wat maar het komt altijd goed. Betrouwbaar, ontzorgend, even doorvragen als het moet en vervolgens zelfstandig de zaakjes voor elkaar maken. Het altijd goed gemutst zijn en het eigenwijze mopperen zijn mooie eigenschappen. De combinatie van senioriteit, commitment aan het werk maken en collegialiteit maakt dat we graag ons petje afnemen voor Henk.”

Met trots en met veel plezier zetten we hierbij Henk nogmaals in het paarse zonnetje. De Paarse Koe krijgt een eervolle plek beloofde Henk. Waar de MVO-cheque van € 500,00 aan wordt gedoneerd wordt thuis nog overlegd tussen Henk en zijn vrouw.

Henk, namens alle Litecad-collega’s van harte gefeliciteerd met deze mooie onderscheiding.