Nieuws & Blogs

Lentesprinters 2024

Datum: 5-4-2024

Om de lente goed te beginnen heeft een groep sportieve Litecad’ers zich in maart ingespannen om extra te bewegen. Iedereen had een persoonlijk beweegdoel opgegeven en 4 weken de tijd om dit beweegdoel fietsend, wandelend of hardlopend te behalen via de Strava app. 

Al dit bewegen deden deze sportieve Litecad'ers natuurlijk omdat dit gezond is maar ook voor het goede doel. Naast het persoonlijke beweegdoel was er namelijk een groepsdoel dat behaald moest worden en een mooie prijs voor degene die het clubklassement heeft gedomineerd. Dus genoeg redenen om lekker naar buiten te gaan en de eerste bloeiende krokussen te aanschouwen in het lentezonnetje!

De kudo’s (de Strava-duimpjes-omhoog) die uitgedeeld werden werkten extra motiverend en iedereen heeft zijn beste beentje voortgezet om het groepsdoel te behalen. Dit bleef spannend tot het laatste moment, maar er werd een fanatieke eindsprint ingezet waardoor het groepsdoel behaald werd. Litecad doneert daarom een MVO cheque t.w.v. van € 500,-  aan de Nederlandse Hartstichting. Tot slot hebben we zelfs twee winnaars, Naomi Rolfes en Cornelia Janning, in het lentezonnetje kunnen zetten. Zij zijn de Lentesprinters van 2024! Gefeliciteerd!