Nieuws & Blogs

Nieuwe accountmanager Nigel

Datum: 11-9-2023

Sinds het begin van deze maand loopt er nog een nieuwe collega op het kantoor in Hoogeveen rond.  Nigel van de Pol zal binnen het stafteam de rol van account- & relatiemanager op zich nemen en zal veel op pad zijn om de grote accounts te beheren. We wensen hem allemaal veel succes.

Graag stelt hij zich aan jullie voor.

“Per 1 september ben ik aangesteld als account- & relatiemanager bij Litecad. In deze functie zal ik mij voornamelijk richten op de key accounts van Litecad.

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest voor een internationale inkooporganisatie waarbij ik veel gemeenschappelijke klanten heb mogen leren kennen. Hierbij heb ik anderhalf jaar verschillende verantwoordelijkheden gehad in de operatie. De laatste anderhalf jaar heb ik hier de functie van Sales & Account Developer bekleed. In deze functie was ik verantwoordelijk voor new business en een aantal klantcontracten. Ik hoop mijn opgedane ervaring in een multidisciplinaire  internationale organisatie te kunnen gebruiken om de business van Litecad verder uit te breiden en de kwaliteit waar Litecad om bekend staat te continueren.

In mijn vrije tijd plan ik graag leuke activiteiten met mijn vriendin, ben ik in de sportschool te vinden of ga ik met wat vrienden op de motor eropuit.”