Nieuws & Blogs

Nieuwe HR-collega Naomi Rolfes

Datum: 23-8-2023

We zijn erg blij met de versterking binnen staf Hoogeveen in de persoon van Naomi Rolfes. Naomi zal zich bezig houden met HR gerelateerde taken en vooral veel in het werkveld te vinden zijn. We wensen haar allemaal veel succes. 

Graag stelt ze zich aan jullie voor.

''De afgelopen jaren ben ik op verschillende manieren in aanraking gekomen met Litecad en heb zo kunnen ervaren hoe betrokken en hartelijk Litecad omgaat met zijn medewerkers. Daarom hoefde ik ook niet lang na te denken nadat ik na een leuk en interessant gesprek met Arjan en Joke en een meeloop dag de baan van HR-Assistent kreeg aangeboden! Ik heb inmiddels een mooie werkplek in het kantoor in Hoogeveen gekregen en mag mij nu -net als Jiska en Lisa- tot het HR-team van Litecad rekenen.

Ik ben tijdens mijn studie op de universiteit van Groningen veel in contact gekomen met de sociale wetenschappen, juridische vakken en ook psychologie en heb een grote affiniteit met het werken met en voor mensen. Ik woon samen met mijn vriend, twee honden en een kat in Sleen en mijn hobby’s zijn lezen, wandelen met de honden en in de (moes)tuin ploeteren. Ik hoop de komende periode zoveel mogelijk van de medewerkers te ontmoeten en te kunnen helpen.''