Nieuws & Blogs

Nieuwe senior accountmanager Harrie Kuiper

Datum: 19-9-2023

Onlangs hebben we versterking gekregen binnen het stafteam en vorige week hebben wij ook Harrie Kuiper mogen verwelkomen.

Harrie neemt de rol van senior account- & relatiemanager op zich. Hij zal veel in het veld te vinden zijn bij onze opdrachtgevers en relaties en om het netwerk uit te breiden. Wij wensen hem allemaal veel succes.

Graag stelt hij zich aan jullie voor.

“Mijn naam is Harrie Kuiper en ik woon samen met mijn vriendin Janet Luiken in Veendam. Ik ben vader van twee zonen, Tim (23) en Martijn (19), en daarnaast heb ik drie bonus zonen en we hebben we een hond, genaamd Moos. Graag geniet ik van het leven… sporten, festival, uit eten, vakanties en dat samen met mijn vriendin, vrienden en familie.

Ik heb bij verschillende bedrijven, o.a. Temporalis en Clafis, gewerkt als sales adviseur, recruitment consultant en senior sales engineer. Per 11 september ben ik begonnen als Senior Account- & relatiemanager bij Litecad! Samen met mijn collega’s ga ik zorgen voor de verbinding van technische professionals met projecten, bij bestaande en nieuwe relaties in het noorden van Nederland. Het is hierbij mijn doel om lange termijn relaties en fijne samenwerkingen op te bouwen.

Graag leer ik iedereen beter kennen binnen deze mooie organisatie en voel je vrij om mij te bellen of een praatje te maken!”