Nieuws & Blogs

Onderhoudstechnologie geslaagden

Datum: 14-7-2023

Deze week hebben we het jubileumjaar, de 10e jaargang, van de opleiding Onderhoudstechnologie, feestelijk afgesloten. De cursisten hebben hun diploma in ontvangst genomen en daarna was het tijd voor een hapje en een drankje. Vanuit Litecad heeft Arjan Hammenga deelgenomen aan de opleiding. Er zijn mooie resultaten behaald voor de eindopdrachten, zelfs een aantal cum laudes! Ook was het goed om te horen hoe de cursisten de opleiding hebben ervaren. Enkele terugkoppelingen die we kregen waren: "ontzettend leerzaam", "de lesstof sluit goed aan bij de praktijk", "mooie aanvulling en interessante lesstof", "docenten met praktijkervaring, "veel geleerd", "de locatie is top: Hoogeveen, i.p.v. Utrecht)", aldus de cursisten. Dat maakt dat we graag weer met een nieuwe groep van start gaan.

Op 12 september 2023 start de nieuwe jaargang! De opleiding wordt in samenwerking met de Hogeschool Utrecht gegeven op de Litecad Campus in Hoogeveen. Lesdagen zijn op dinsdag van 16.30 tot 21.30 uur.

Wil je erbij zijn en heb je interesse in deze opleiding? Of weet je iemand voor wie deze opleiding interessant is? Laat het ons graag weten via campus@litecad.nl of via 0528-220021.

Alle geslaagden, nogmaals gefeliciteerd en bedankt voor jullie deelname!