Nieuws & Blogs

Paarse Koe voor Christiaan

Datum: 16-11-2023

Deze week op de Personeelsbijeenkomst was er een bijzonder moment van waardering voor een Paarse Koe, die onder de genodigden aanwezig was. De onderscheiding voor onderscheidend vermogen ging deze keer naar Christiaan Niemeijer. De afgelopen 10 jaar heeft Christiaan zich ingezet voor Gasunie en waardevolle bijdragen geleverd aan de discipline Maintenance. Hij verdient daarom een oeuvre-erkenning:

"Christiaan verdient de Paarse Koe als oeuvre-erkenning voor zijn inzet de afgelopen 10 jaar bij Gasunie. Hij heeft zich onvermoeibaar, plichtsgetrouw en met een niet aflatend enthousiasme ingezet voor diverse projecten bij Gasunie. Hij is een betrokken kracht die graag een bijdrage wil leveren en die ernaar streeft om de kwaliteit te verbeteren. Door zijn bescheidenheid blijft Christiaan liever op de achtergrond, maar hij is een harde werker en van grote waarde voor de organisatie." Aldus zijn leidinggevende.

Christiaan was blij verrast met deze waardering en nam zijn Paarse Koe stralend in ontvangst. Ook kreeg hij de MVO cheque ter waarde van €500,- uitgereikt, welke hij kan besteden aan een goed doel naar keuze. Gefeliciteerd Christiaan!

Wat is de Paarse Koe? Litecad reikt de Paarse Koe Award en een MVO cheque t.w.v. €500,- uit aan een medewerker die zichtbaar zijn of haar meerwaarde heeft getoond en/of zich heeft onderscheiden van de rest. Als metafoor gebruiken wij een weiland met zwart-witte koeien waarvan één koe, paars is. Een mooie beloning voor onderscheidend vermogen!