Nieuws & Blogs

Paarse koe voor Ties Vos

Datum: 16-10-2023

De Paarse Koe Commissie heeft Ties Vos mogen verrassen met een Paarse koe. Ties heeft zijn AOW-gerechtigde leeftijd al een tijdje behaald maar is nog steeds werkzaam bij Litecad en werkt als Constructie/Commissioning Supervisor aan diverse projecten van Stork bij de Stikstoffabriek in Zuidbroek.

Ties krijgt de Paarse Koe omdat hij een zeer ervaren en stabiele kracht binnen de organisatie is. “Ties kan worden beschreven als een zeer ervaren, loyale en oprechte collega. Hij is geïnteresseerd in zijn werk en omgeving. Dankzij zijn ervaring heeft Ties ook enorme kennis van zaken, waarmee hij voor iedereen een kennisbank is. Ties is altijd bereid datgene te doen wat nodig is om het werk klaar te maken. Zo trekt hij zelf de overal aan om in het veld controles en testen uit te voeren en kunnen wij ook op hem rekenen als er door- of in het weekend gewerkt moet worden." Aldus zijn leidinggevende Gert Suurd.

Een leuke opsteker dus voor Ties en dik verdiend! Ties kreeg behalve de Paarse Koe ook een MVO-cheque van €500,- uitgereikt. Hij mag deze doneren aan een goed doel naar keuze. Gefeliciteerd Ties!

Wat is de Paarse Koe? Litecad reikt de Paarse Koe Award en een MVO cheque t.w.v. €500,- uit aan een medewerker die zichtbaar zijn of haar meerwaarde heeft getoond en/of zich heeft onderscheiden van de rest. Als metafoor gebruiken wij een weiland met zwart-witte koeien waarvan één koe, paars is. Een mooie beloning voor onderscheidend vermogen!