Nieuws & Blogs

Personeelsbijeenkomst 25 april 2024

Datum: 3-5-2024

Donderdag 25 april vond de Litecad-personeelsbijeenkomst plaats in het Van der Valk Hotel in Assen. Een informatieve avond waar oude en nieuwe Litecad’ers elkaar weer konden zien en spreken!

De avond begon met een drankje en een hapje waarbij iedereen alvast kon bijpraten. Om 17.00 uur verplaatsten we ons naar de grote zaal, waar belangrijke updates over de organisatie en de blik op de toekomst gedeeld werden. Er werden nieuwe Litecad’ers verwelkomd, er werd stilgestaan bij collega’s die ons hebben verlaten en enkele wijzigingen binnen het stafteam werden toegelicht. Ook de laatste ontwikkelingen en kansen binnen Litecad en TSG kwamen ter sprake. Harrie vertelde ons specifiek iets over (nieuwe) opdrachtgevers en de vele kansen in de markt.

Oud-collega Josine van der Brugge gaf een uiteenzetting met als titel "Eat the Frog". Dit thema ging over uitstelgedrag, wat gevolgen hiervan kunnen zijn (één van de belangrijkste oorzaken van burn outs!) en hoe we dit telkens uitstellen van lastige taken of zaken kunnen overwinnen. In het kader van vitaliteit was het plan om na de presentatie verder met elkaar te praten tijdens een wandeling in de mooie omgeving van Van der Valk. Echter, regenbuien gooiden roet in het eten. Als alternatief zijn we in kleine groepjes uiteen gegaan en is op die manier verder gesproken over een ieders "frog". Heb jij inmiddels jouw ‘frog’ al opgegeten?

Na alle informatie en de gesprekken stond het live-cooking buffet voor ons klaar. De sfeer was gemoedelijk en het eten was als vanouds. Kortom, een avond om met tevredenheid op terug te kijken.

Dank aan iedereen die erbij was en heeft bijgedragen aan deze geslaagde personeelsbijeenkomst. In oktober staat de volgende op de planning.