Nieuws & Blogs

Personeelsbijeenkomst met energie!

Datum: 14-10-2021

We keken er met zijn allen enorm naar uit en dinsdag 12 oktober was het zover. We hebben elkaar na twee jaar eindelijk weer eens 'live' gezien, bijgepraat en kennisgemaakt met nieuwe collega's. 

De opkomst was geweldig en we mochten veel nieuwe collega’s welkom heten. We werden geïnformeerd over hoe we het als organisatie resultaat-technisch doen, welke enorme kansen er voor ons liggen binnen verschillende marktsegmenten en hoe de interne organisatie daarop inspeelt. Daarna ging een discussie los over de nieuwe website en social media: wat gaat goed, wat moet beter. Én last but not least werden we getest op onze veiligheidskennis door oud-collega Dick Hoogenraad middels het inmiddels fameuze petje-op-petje-af principe. De verrassing van de avond was voor Bert van der Wal die een Paarse Koe kreeg uitgereikt. Aansluitend was het tijd voor een drankje en een life-cooking-hapje en werd er gezellig bijgepraat en kennisgemaakt. 

Kortom: informeren, inspireren en lekker eten. De ingrediënten voor een geslaagde personeelsbijeenkomst! Was je er niet bij of wil je de avond nog even herbeleven.