Nieuws & Blogs

Personeelsbijeenkomst 14 november 2023

Datum: 17-11-2023

De tweede personeelsbijeenkomst van 2023 is een feit. De deuren van het Van der Valk Hotel in Assen stonden weer wagenwijd open om alle enthousiaste Litecad'ers te verwelkomen.

In de grote zaal werd iedereen bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. Ook werd er stilgestaan bij het feit dat Litecad begin dit jaar onderdeel is geworden van The Specialist Group en hoe iedereen dit de afgelopen periode heeft gemerkt en ervaren. Voor veel medewerkers voelt het alsof er niet veel is veranderd, Litecad heeft haar eigen cultuur behouden en dat is goed. Voor Litecad zijn er in deze periode veel deuren opengegaan en we kijken onder andere terug op een succesvolle samenwerking met Or-Quest. Daarnaast is er op het kantoor van Litecad ook het één en ander veranderd door de verbreding van het team door de toevoeging van Naomi, Nigel en Harrie aan het team en zij hebben zich kunnen voorstellen. Janine heeft daarnaast toelichting gegeven op de arbeidsvoorwaarden die bij de komende jaarwisseling zullen veranderen. De verrassing van de avond was er voor Christiaan Niemeijer bij de uitreiking van de Paarse Koe.

Allard Lindhout, spreker en scheidsrechter uit de eredivisie, gaf een boeiende lezing over samenwerking en communicatie. Hierna werd er volop genoten van het heerlijke live-cooking buffet en was het tijd om met elkaar bij te praten. Kortom een gezellige avond met een ontspannen en vrolijke sfeer. Allen bedankt voor deze fijne avond en hopelijk weer tot de volgende personeelsbijeenkomst!