Nieuws & Blogs

Samen voor het beste pensioen

Datum: 17-5-2022

Eens komt de dag dat je met pensioen gaat. Sommige mensen kijken er naar uit, terwijl anderen graag zouden blijven werken. Maar als het zover is kun je maar beter zorgen dat het een prachtige tijd wordt. Hoe ga jij je pensioen invullen?

Hierbij de herhaalde oproep om mee te denken over het nieuwe pensioencontract van Litecad, dat ingaat op 1-1-2023.

Elke pensioendeelnemer legt maandelijks een serieus bedrag in op het pensioen en Litecad legt eenzelfde bedrag bij. We vinden het belangrijk om met een goede afspiegeling van het personeel van gedachten te wisselen over de nieuw af te sluiten regeling. We bieden daar, evenals 5 jaar geleden, graag de gelegenheid voor.

Er zijn een aantal woensdagavonden gepland op ons kantoor in Hoogeveen:

  • 22 juni - kennisnemen van de huidige pensioenverzekering / toelichting kaders vanuit de directie / tijdspad / huiswerk
  • 6 juli - de wenseninventarisatie bespreken / bepalen welke pensioenverstrekkers worden aangeschreven voor een offerte
  • 7 september - Offertes bespreken: wat zijn de verschillen, wat zijn de overeenkomsten/ rekenvoorbeelden van denkbeeldige medewerkers
  • 21 september – uit te nodigen pensioenadviseurs geven een presentatie en er is gelegenheid om vragen te stellen
  • 5 oktober - Gezamenlijke keuze maken voor het beste pensioen en presenteren aan de directie

De sessies duren van 17.00 tot 19.30 uur. Tussendoor eten we samen een hapje. Het project wordt begeleid door Adriaan Pals, die binnen Litecad al jarenlang het vaste aanspreekpunt is als het gaat over het pensioen.

Voor opgeven of vragen bel of mail ons graag: 0528-220021 / info@litecad.nl