Nieuws & Blogs

Wegen scheiden tussen Christian en Litecad

Datum: 23-5-2023

Collega's,

Na een jarenlange, intensieve en prettige samenwerking zullen de wegen tussen Christian Bos en Litecad per 1 juli 2023 scheiden.

Voorafgaand aan dit besluit zijn diverse intensieve gesprekken gevoerd. Immers, het beëindigen van een samenwerking die al zo lang duurt is niet iets waar van vandaag op morgen toe wordt besloten. Uiteindelijk kiest Christian ervoor om een ander carrière pad te kiezen.

Voor zowel de organisatie als geheel als voor menig collega individueel heeft Christian zich altijd vol toewijding ingezet. Daar zijn wij hem zeer veel dank voor verschuldigd.

Christian verwoordt zijn beslissing als volgt:

“Tijd voor verandering!

Via deze, een iets wat onpersoonlijke weg, wil ik jullie op de hoogte brengen dat mijn dienstverband na exact 21 jaar, gaat eindigen per 30-06-2023. Het is tijd voor mij om een nieuw pad te gaan bewandelen. Ik ben dankbaar voor de kansen die mij zijn gegeven en trots op het feit dat ik Litecad, samen met de collega’s, heb kunnen brengen waar zij vandaag de dag staat.

Hoe mijn toekomstig carrière pad er exact uit zal gaan zien, dat weet ik nog niet tot in detail. Wat ik wel weet is dat ik als zelfstandige verder wil waarbij mijn focus gaat liggen op het gebied van inkoopmanagement, contractmanagement, projectmanagement en organisatieadvies. Als je een suggestie hebt of ondersteuning kan gebruiken op één van bovenstaande gebieden, laat het mij graag weten. Je kan mij bereiken op 06-23681389 of mailen naar kwc.bos@gmail.com.

Hartelijk dank!
Groet, Christian”

Wij wensen Christian alle succes en geluk toe in zowel zijn verdere loopbaan als op persoonlijk gebied.

Arjan Poppema
Directeur