Werken bij Litecad

Gevarieerd werk in een enthousiaste werkomgeving

Werken bij Litecad betekent een vaste baan en gevarieerd werk. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier werken en zich in hun werk kunnen ontwikkelen. We maken daarom met iedereen persoonlijke afspraken over hoe vaak en hoelang er gewerkt wordt. Ook met parttimers en zzp-ers. Verder hanteren we arbeidsvoorwaarden die alle ruimte bieden voor een eigen invulling van het werk.

Er is op het gebied van arbeidsvoorwaarden meer mogelijk.
Litecad hanteert een flexibel pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden.

Iedereen die werkzaam is bij ons, kan regelmatig een beroepsgerichte training volgen. Dat levert extra kennis en extra groeimogelijkheden op. Dat is prettig voor de medewerker, voor ons en voor onze opdrachtgevers.

Litecad medewerkers werken aan uitdagende projecten in de procesindustrie, de (petro)chemische industrie en de energiesector. Individueel of als deel van een multidisciplinair team, zowel in Nederland als in het buitenland. Overigens helpen we onze opdrachtgevers ook bij kortdurende projecten.

Meer weten? Bel (0528) 220 021 of stuur een e-mail met eventueel uw cv naar info@litecad.nl

Diverser en breder

Martin Chrispijn, Projectmanager Afval Energie Bedrijf AmsterdamMartin Chrispijn, Projectengineer Yokogawa: "Jarenlang heb ik in de procesautomatisering gewerkt, maar op een bepaald moment wilde ik meer diverse en bredere projecten doen. Vaak wil ik na een jaar of 5 weer switchen, daarom is werken bij Litecad zo prettig. Na een lang project doe je een paar korte, tot er weer iets leuks voorbijkomt. Er is op het gebied van arbeidsvoorwaarden ook meer mogelijk omdat de overheadkosten laag zijn. Zo'n twee keer per maand ga ik even naar kantoor om bij te praten, daarnaast hebben we regelmatig telefonisch contact over alle lopende zaken."